2°C
Mostar 7°C
Tuzla 5°C
Banja Luka 5°C
Bihać 4°C
Powered by Dark Sky

21.02.2021 / 21:33 Rukomet - Velikan hrvatskog rukometa

Potpuni šok, umro je Zlatko Saračević!

Potpuni šok, umro je Zlatko Saračević!
Zlatko Saračević / Vijesti.ba
Nažalost, iz Koprivnice je stigla najgora vijest. Zlatko Saračević preminuo je u tamošnjoj bolnici nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja, pišu Sportske novosti.

Velikan hrvatskog rukometa žestoko je proslavio pobjedu vrijednu naslova. Nije mu bilo lako u zadnje vrijeme, a odmah nakon proslave stigle su teške vijesti iz Koprivnice. Naime, kako saznajemo, odmah nakon što će dati sljedeću izjavu mu je pozlilo nakon čega je nastala prava drama, a kola hitne pomoći prevezla su ga u koprivničku bolnicu.

- Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo - rekao je Saračević.

Nekoliko minuta dakle, nakon ovih riječi, Saračeviću je pozlilo, a sumnjali se na srčani udar. Uskoro je, nažalost, stigla i crna vijest.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo