9°C
Mostar 15°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 11°C
Bihać 7°C

23.01.2021 / 20:10 Rukomet - Hrvatska bez selektora

Lino Červar podnio ostavku!

Lino Červar podnio ostavku!
Foto: Pixsell
Hrvatska rukometna reprezentacija šokantno je izgubila od Argentine i više ne ovisi sama o sebi kada govorimo o prolasku u četvrtfinale.

Nakon utakmice prve reakcije su imali Lino Červar i Ivan Čupić. Červar je ponudio ostavku zbog loše igre njegove ekipe i tako preuzeo odgovornost.

Lino Červar, selektor Hrvatske

Nikome nije drago izgubiti. Nismo dobro igrali, jako sam iznenađen. Bio sam uvjeren da ćemo danas biti dobri. Za mene je ovo razočarenje. Moramo preuzeti odgovornost bez obzira na sve. Ovo je za mene nedopustivo. Mislim da je vrijeme da me netko zamijeni na ovom mjestu. Više ne mogu dalje. 250 nastupa imam u reprezentaciji. Nakon prvenstva odlazim. Nakon ovakve utakmice nije u redu da selektor ostane. Snosim odgovornost. Ne bježim od toga. Žao mi je što tako odlazim, ali to je definitivna odluka. Dat ću podršku novom selektoru. Jako mi je žao zbog večerašnje utakmice. Sve je bilo u pristupu. Argentina je imala više želje, mi nismo gladni pobjeda. Život ima uspona i padova, nikoga ne krivim, ali HRS mora naći drugog selektora. Odluku neću promijeniti, mislim da je vrijeme za novog čovjeka. Možda se izvučemo protiv Danske, ali govorim za budućnost.

Ivan Čupić

Iznenađen sam zbog odlaska Line. Ako je to njegova zadnja, on zna što je najbolje za njega. Nešto pametnije odmah nakon utakmice ne mogu reći. Kada pričam o rukometu, volim pričati o činjenicama. Pristup nije problem, obrana je bila odlična, imali smo velike probleme u napadu i zato smo izgubili utakmicu.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo