1°C
Mostar 6°C
Tuzla 5°C
Banja Luka 5°C
Bihać 3°C

24.11.2020 / 15:34 Politika - Banjaluka

Milorad Dodik: Koalicija stabilna

Milorad Dodik: Koalicija stabilna
Foto: Twitter

Predstavnici SNSD-a i koalicionih partnera u Banjaluci zaključili su danas da je ova koalicija stabilna, da će imati apsolutnu većinu u Skupštini grada, te da će nastaviti realizaciju projekata značajnih za građane.

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je novinarima nakon sastanka da će biti formiran koordinacioni odbor o saradnji koalicionih partnera na nivou grada Banjaluka.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, rekao je da je cilj da Banjaluka funkcioniše.

"Imamo dovoljno stručnjaka, mladih ljudi, sve ono što je potrebno da grad funkcioniše", rekao je Stevandić.

Odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada Banjaluka Saša Čudić je  rekao da je njegova podrška Vidovdanskoj koaliciji neupitna.

"Pred nama jesu izbiljni izazovi. Očekujem dobru saradnju u narednom mandatu", rekao je Čudić.

Na sastanku je istaknuto da će biti nastavljena realizacija projekata značajnih za razvoj Banjaluke i da je od izuzetnog značaja da je ova koalicija stabilna.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, predsjednici Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Socijalističke partije Petar Đokić, Demosa Nedeljko Čubrilović, predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Borivoj Obradović i novoizabrani odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada Banjaluka Saša Čudić.

Predstavnici ovih stranaka potpisali su 16. novembra u Banjaluci koalicioni sporazum o formiranju većine u banjalučkoj Skupštini grada.


(Vijesti.ba / Srna)

Izdvajamo