12°C
Mostar 14°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 16°C
Bihać 13°C

18.11.2020 / 23:32 Tenis - London

Medvedev razbio Đokovića!

Medvedev razbio Đokovića!
Foto: Vijesti.ba
Ruski tenisač Danil Medvedev plasirao se u polufinale ATP finala u Londonu nakon samo dva odigrana kola, on je u susretu 2. kola skupine "Tokio 1970" uvjerljivo nadigrao prvog igrača svijeta Srbina Novaka Đokovića sa 6:3, 6:3.

Medvedev je tako osigurao prvo mjesto u skupini jer je u 1. kolu u ponedjeljak svladao i Nijemca Alexandera Zvereva.

Kako je ranije u srijedu Zverev bio bolji od Argentinca Diega Schwartzmana sa 6:3, 4:6, 6:3, upravo će Đoković i Zverev u svom međusobnom dvoboju u petak odlučivati o drugom putniku u polufinale iz ove skupine.

Njih dvojica su trenutačno na omjeru pobjeda i poraza 1:1, dok je Schwartzman nakon dva poraza u prva dva nastupa ostao bez izgleda za prolazak u polufinale. Argentincu još preostaje odigrati dvoboj protiv Medvedeva u petak.

U utorak je Austrijanac Dominic Thiem osigurao prvo mjesto u skupini "London 2020" s dvije pobjede iz prva dva nastupa te će on u subotu u polufinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Đoković - Zverev, dok će za drugo mjesto u toj skupini u četvrtak od 21 sat igrati Španjolac Rafael Nadal i branitelj naslova Grk Stefanos Tsitsipas. Pobjednik tog dvoboja će u subotu igrati protiv Medvedeva.


(Vijesti.ba / Hina)

Izdvajamo