6°C
Mostar 9°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 7°C
Bihać 3°C

27.10.2020 / 21:46 Fudbal - Liga prvaka

Bayern pobijedio u Moskvi, remi Šahtara i Intera

Bayern pobijedio u Moskvi, remi Šahtara i Intera
Foto: Reuters

Drugo drugo kolo nogometne Lige prvaka u skupinama A, B, C i D počelo je sa susretima u Moskvi i Kijevu.

U dvije ranije utakmice, u skupini A europski prvak Bayern pobijedio je u Moskvi Lokomotiv 2:1. Šahtar je u Kijevu u susretu skupine B protiv Intera odigrao 0:0.

Bayern je u vodstvo došao u 13. minuti preko Goretzke koji je lijepo pogodio glavom na asistenciju Pavarda.

U 70. minuti šok za Bayern. Mirančuk je izjednačio rezultat na 1:1 i okrunio odličnu predstavu hrabrih domaćina. Ipak, Bavarci su vratili vodstvo preko Kimmicha koji je bio precizan na dodavanje Javija Martineza u 79. minuti. Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka zamijenjen je u poluvremenu kod Lokomotiva.

Bayern nakon dva kola ima maksimialnih šest bodova dok je Lokomotiv na jednom iz remija u prvom kolu sa Salzburgom.

Iako je Inter imao svoje prilike u Kijevu i mogao je slaviti, u konačnici su mreže ostale netaknute. U 17. minuti igrač gostiju Barella pogodio je gredu, potom je okvir gola zatresao i Lukaku, a najveću priliku propustio je napadač Intera Lautaro Martinez u 54. minuti, kada je nakon udarca Marcela Brozovića pokupio odbijenu loptu i promašio prazna vrata.

Šahtar je u dvije utakmice skupio četiri boda, prvo je pobijedio Real Madrid u prvom kolu. Inter, s druge strane, upisao je i drugi remi, u prvom je kolu remizirao 2:2 s Borussijom M.

U srijedu će susrete igrati momčadi u preostale četiri skupine, a posebno zanimljiv bit će dvoboj u Torinu gdje Juventus dočekuje Barcelonu.

(Vijesti.ba / Hina)

Izdvajamo