4°C
Mostar 10°C
Tuzla 7°C
Banja Luka 7°C
Bihać 6°C
Powered by Dark Sky

26.10.2020 / 21:08 SHOW - Poslovna prilika

Sacha Baron Cohen ponudio Trumpu ulogu ako izgubi izbore

Sacha Baron Cohen ponudio Trumpu ulogu ako izgubi izbore
Foto: Twitter - Vijesti.ba

Ako Donald Trump ne pobijedi na izborima početkom idućeg mjeseca, Sacha Baron Cohen mu nudi poslovnu priliku.

Nakon što je Trump tog engleskog komičara prozvao neduhovitim "lažnjakom“ i "čudakom“, komentirajući novi nastavak avantura imaginarnog Kazahstanca Borata, Baron Cohen mu se izravno obratio na Twitteru.

"Donalde, cijenim besplatnu reklamu za Borata“, napisao je u subotu glumac i producent.

"Priznajem, ni ti meni nisi smiješan. No cijeli svijet ti se ipak smije. Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a tebi će trebati posao nakon inauguracije 20. siječnja. Razgovarajmo!“.


U novom nastavku Borata žrtva je postao Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani. On je u filmu ulovljen u neobičnom položaju, s rukama u hlačama dok iznad njega stoji glumica koja igra Boratovu kćer, konzervativnu televizijsku novinarku.

Potom u sobu utrčava Borat i Giulianiju govori: "Ona ima 15 godina. Prestara je za vas".

Giuliani je odbacio tvrdnje da si je gurao ruke u hlače, napisavši na Twitteru da si je namještao košulju nakon što je sa sebe skinuo mikrofone.

Novinari su u petak pitali Trumpa je li zabrinut zbog sigurnosnih propusta pošto se u filmu pokazalo da Boratova filmska kći Maria Bakalova ulazi u Bijelu kuću i razgovara s Donaldom Trumpom mlađim.

"Ne znam što se dogodilo“, odgovorio je republikanac. "No prije puno godina, Baron Cohen je pokušao prevariti i mene, a ja sam bio jedini koji je rekao da nema šanse. Taj čovjek je lažnjak i nije mi duhovit“.

"Za mene je on čudak“, rekao je Trump.


(Vijesti.ba / Hina)

Izdvajamo