1°C
Mostar 5°C
Tuzla 1°C
Banja Luka 1°C
Bihać 0°C
Powered by Dark Sky

21.10.2020 / 18:20 Politika - Predsjednik SDS-a

Šarović: Bijeljina je uzdanica SDS-a

Šarović: Bijeljina je uzdanica SDS-a
Foto: Srna
Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas u Bijeljini da je ovaj grad uzdanica SDS-a i da na lokalnim izborima očekuje pobjedu odborničke liste i kandidata za gradonačelnika Ljubiše Petrovića.

"Vjerujem u pobjedu SDS-a u Bijeljini, koja je važan grad za Republiku Srpsku", rekao je Šarović na konferenciji za novinare u stranačkim prostorijama.

On je rekao da je SDS za ove izbore predložio 20 mladih ljudi i četiri žene kao kandidate za načelnike i gradonačelnike i time pokazao da je put i vizija ove stranke podrška mladim ljudima.

"SDS vodi pozitivnu politiku, govorimo o tome kako da mijenjamo društvo i da Srpska bude po mjeri svih nas", poručio je Šarović.

Lider SDS-a je najavio da će ova stranka preduzeti korake zbog izjava premijera Republike Srpske Radovana Viškovića "o smjenama na čelu institucija ukoliko ne podrže kandidate SNSD-a za načelnike i gradonačelnike".

Kandidat SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Bijeljine LJubiša Petrović poručio je građanima da će imati razumijevanje za njihove svakodnevne probleme i da će unaprijediti grad po mjeri svih, dobar za sve, bez političkih tenzija.

"Krajnji cilj naše kampanje i političkog djelovanja je da olakšamo život svakog pojedinca u Bijeljini", naveo je Petrović.

Kandidat za odbornika Tomica Stojanović najavio je da će SDS u kampanji voditi računa o zdravlju građana i poštovati epidemiološke mjere, navodeći da im, ipak, ne ide na ruku zabrana okupljanja jer žele susrete sa građanima, da čuju njihove probleme i predstave program stranke.

On kaže da je odziv na dosadašnje skupove pokazao da SDS u Bijeljini stoji dobro.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo