9°C
Mostar 11°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 16°C
Bihać 10°C

16.10.2020 / 18:02 Politika - Lučić kandidat

Simboličnim lijepljenjem plakata SDS ozvaničio početak kampanje u I.Sarajevu

Simboličnim lijepljenjem plakata SDS ozvaničio početak kampanje u I.Sarajevu
Foto: Srna / Vijesti.ba
Simboličnim lijepljenjem prvog plakata predsjednik SDS-a Mirko Šarović i kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić obilježili su početak izborne kampanje za predstojeće lokalne izbore u Istočnom Sarajevu.

"Ima jedna vrsta simbolike u ovom početku izborne kampanje za lokalne izbore. Bili smo danas u Banjoj Luci sa našim mladim kandidatom za gradonačelnika Draškom Stanivukovićem, a prvi dan završavamo sa predstavljanjem našeg kandidata za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslava Lučića", rekao je Šarović.

On je predstavio izborni slogan SDS-a koji glasi: "Republika Srpska po mjeri svih nas", što je, kako je naveo, suštinska poruka kampanje.

Lučić je rekao da će sa svojim kolegama načelnicima istrajati u želji da Istočno Sarajevo bude od posebnog statusa u Republici Srpskoj.



"Iskoristit ćemo sve naše resurse i prednosti da ravnomjerno razvijamo naš grad koji treba biti regionalni centar", rekao je Lučić.

On je dodao da namjerava sarađivati i sa Vladom Republike Srpske, ističući da želi da radi u interesu stanovnika Istočnog Sarajeva.

"Pozivam sve kandidate da kampanju vodimo pozitivno i da iznosimo argumente i programe na osnovu kojih će nas birači i odabrati", rekao je Lučić.

U BiH je danas zvanično počela predizborna kampanja za lokalne izbore koji su zakazani za 15. novembar.

(Vijesti.ba / SRNA)

Izdvajamo