8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 12°C

22.09.2020 / 17:06 Ljepota i Zdravlje - Dostupna nova aplikacija

Apoteke Sarajevo nude mogućnost online kupovine

Apoteke Sarajevo nude mogućnost online kupovine
Foto: Vijesti.ba
Javna ustanova "Apoteke Sarajevo" nude novu uslugu online kupovine, pokrenuta je i aplikacija koja je dostupna na web stranici, a uskoro će biti i na PlayStore i AppStore.

"S velikom dozom optimizma JU "Apoteke Sarajevo" odlučila je svojom novom uslugom postati glavno lice grada. Ako se pitate kako sve ćete shvatiti kad posjetite njihovu internet stranicu ili jednostavno instalirate novu aplikaciju", kažu iz JU "Apoteke Sarajevo".

Posjetite novi webshop te nikako ne propustite priliku online kupovine, za sada, samo Galas proizvoda, koji se nalaze na nikad boljim popustima, a uskoro i ostalih brendova drugih kompanija, kazali su.

Zadovoljstvo nam je da prvih 50 korisnika navedene usluge, dodaju, koji realiziraju kupovinu Galas proizvoda putem internet prodaje, obradujemo Galas proizvodom po vašem izboru.

Instaliranjem nove mobilne aplikacije nude novi kvalitetniji i brži pristup informacijama, uvid u dostupnost potrebnih preparata, mogućnost notifikacije u slučaju da je neki preparat deficitaran, te uvid korisnicima koja je najbliža poslovnica.

Mobilnu aplikaciju trenutno možete preuzeti na web stranici, a uskoro i u PlayStore i AppStore trgovinama. Također, ukoliko posjetite web stranicu www.apoteke-sarajevo.ba možete direktno komunicirati sa magistrom farmacije putem chat opcije te saznati sve potrebne informacije.

"Svoju poziciju Javna ustanova "Apoteke Sarajevo" stvarala je isključivo zahvaljujući visokom stepenu kvalitete i prepoznatljivom imidžu. Praćenjem svjetskih trendova, potreba i zahtjeva tržišta, prilagođenim potrebama kupaca, kompanija je ubzo izgradila prepoznatljivi imidž u pogledu kvalitete i stila", kaže kreativni tim JU "Apoteke Sarajevo".

Kreativni tim Javne ustanove "Apoteke Sarajevo", dodaju, uvijek nanovo inspirišu situacije u kojima se svakodnevno nalazimo, stvarajući Galas proizvode koji su nježni, ugodni, efikasni i izrađeni prema strogim farmaceutskim propisima, poštujući principe dobre proizvodne (GMP) i dobre laboratorijske (GLP) prakse, te upotpunjujući i uvodeći nove usluge za naše korisnike.

"Ono što imamo od samih početaka. Liderstvo JUAS-a u svijetu apotekarske djelatnosti svima je dobra poznanica. Naš stav rastao je iz godine u godinu, a odraz toga je upravo naš konstantan rast broja poslovnica i usluga koje pružamo. Stav koji se osjeti i tradicija koja se cijeni", navode.

Dodaju kako je cilj privući i zadovoljiti potrebe što većeg broja korisnika koji imaju u potpunosti drugačije stilove života, ili pak poglede na svijet. Dobro je poznato da gledamo van okvira i ne postavljamo granice. Rušimo ih s namjerom da zadovoljimo ukus i onih najizbirljivijih, da privučemo poglede, da ostavimo bez daha jer sve proizlazi iz stava. Stav je onaj koji čini razliku. Zato mi mijenjamo stil poslovanja i idemo korak bliže Vama.

"Jer mi brinemo za vaše zdravlje, a stav je onaj koji vas, baš kao i nas izdvaja iz mase", ističu iz JU "Apoteke Sarajevo".


(Vijesti.ba)

Izdvajamo