8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 11°C

16.09.2020 / 18:02 Fudbal - Drugo pretkolO Europske lige

Zrinjski stigao u Ljubljanu na europski ogled s Olimpijom

Zrinjski stigao u Ljubljanu na europski ogled s Olimpijom
Foto: HŠK Zrinjski

Nogometaši Zrinjskog avionom su u srijedu otputovali u Ljubljanu gdje ih u četvrtak u drugom pretkolu Europske lige ugošćuje Olimpija.

Trener Mladen Žižović u Sloveniju je poveo dvadeset igrača; vratare Brkića, Horkaša i Soldu; braniče Ćorluku, Barbarića, Stojkića, Jakovljevića, Ibaneza i Sadikua; veznjake Zlomislića, Todorovića, Govedaricu, Trebotića, Enina, Filipovića i Tičinovića; te napadače Kunića, Ivančića, Bilbiju i Mašića.

- Svi igrači su zdravi i vidjet ćemo nakon večerašnjeg treninga tko će krenuti sutra u prvih jedanaest. Ovih 20 igrača ravnopravno konkurira za početnu postavu. Neću puno kalkulirati sa sastavom, imam jednu malu dilemu koju će, kažem, otkloniti, nakon večerašnjeg treninga - najavio je Žižović sutrašnju utakmicu.

Dodao je kako je Olimpija ozbiljna momčad, ali da Zrinjski ima realne šanse doći do pobjede i prolaza u sljedeće pretkolo.

- Imaju nekoliko ozbiljnih igrača na koje moramo obratiti pažnju. Ono što bi mi trebali iskoristiti je to što oni imaju dosta novih igrača, možda još nisu u ritmu i možda nisu u potpunosti uigrani. Generalno, ekipa koja uđe u dobar ritam, ekipa koja postigne prvi gol bit će u velikoj prednosti, a nadam se da ćemo to biti mi – kazao je Žižović.

Susret Olimpija – Zrinjski počinje u 18:30 satu, a u ovoj fazi natjecanja igra se samo jedna utakmica. Izravan prijenos radit će Arenasport televizija.


(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo