8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 12°C

06.08.2020 / 11:31 Muzika i Film - Od 11. do 18.8.

Filmska radionica MFF School u online izdanju

Filmska radionica MFF School u online izdanju
Foto: FENA

Filmska radionica u sklopu Mediteran Film Festivala (MFF) MFF School održat će se od 11. do 18. kolovoza putem online platformi u suradnji s predavačima iz Sjedinjenih Američkih Država.

"Zbog novonastalih okolnosti mentori, lokalni učenici te učenici iz SAD-a radionici će pristupati virtualno, a kako je mentorica Lucy Eagleson s kolegama već imala iskustva s virtualnim radionicama kroz filmski kamp Outside The Lens nadamo se da će i naša virtualna radionica proći uspješno", ističu iz MFF-a.

Dodaju kako su uvjereni da će nakon virtualne edukacije sudionici radionice pronaći način kako napraviti još jedan odličan film.

Virtualna premijera filma održat će se na završnoj večeri festivala, 22. kolovoza, a također, za vrijeme online otvorenja Festivala koje će biti 19. kolovoza, prikazat će se prošlogodišnji kratkometražni filmovi s radionice "Dvica" i dokumentarni film "Usput".

Svi mladi zainteresirani za virtualnu radionicu MFF School mogu se prijaviti do 9. kolovoza, a više informacija o svemu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici festivala.

Ovogodišnji 21. Mediteran Film Festival bit će održan od 19. do 22. kolovoza u Širokom Brijegu u online izdanju, stoji u priopćenju.


(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo