10°C
Mostar 12°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 12°C

26.04.2020 / 17:21 SHOW - Proširenje porodice

Nicole Kidman ponovo usvaja dijete

Nicole Kidman ponovo usvaja dijete
Foto: Vijesti.ba
Stiže peto dijete! Nicole Kidman u šestoj deceniji ponovo u ulozi majke.

Prema pisanju magazina "Globe", Nicole Kidman i Keith Urban usvojiće dječaka.

Holivudska glumica Nicole Kidman i njen suprug, muzičar Keith Urban već dugo pokušavaju da prošire porodicu. Iako već imaju dvoje djece, Sunday Rose (11) i Faith Margaret (9), njihova želja da se ponovo ostvare u ulozi roditelja nije prestala.

Prema pisanju magazina "Globe", poslije niza razočaranja i pokušaja vantjelesne oplodnje, supružnici smatraju da je došlo vrijeme za novog člana porodice. Dijete će usvojiti, i to dječaka.

"Nicole je bila slomljenog srca nakon što godinama nije uspjela da zatrudni putem vještačke oplodnje. Keith je predložio da usvoje dijete. Ona je bila 'van sebe' od sreće. Uvijek je smatrala kako je usvajanje divan način kreiranja i proširenja porodice, a ima toliko djece kojoj je potreban dom", rekao je za pomenuti magazin izvor blizak supružnicima i otkrio kako par traži dječaka starog do tri godine.

Nicole je majka četvoro djece. Dvoje ima sa sadašnjim suprugom, dok je starijeg sina i kćerku usvojila sa bivšim mužem Tom Cruiseom, tako da joj postupak usvajanja nije stran.

Inače, protekla godina je bila vrlo teška za Nicole i Keitha budući da ih je njihov gust raspored odveo u različitim pravcima. Napokon je došlo vrijeme da se više posvete jedno drugom, te su izgleda ponovo probudile stare želje.

"Nicole i Keith provode zaista kvalitetno vrijeme zajedno i bliži su neko ikada. Ne mogu da dočekaju da dobiju sina. Sunday i Faith su jako uzbuđene što će imati malog brata", dodao je pomenuti izvor.

Podsjetimo, Nicole je 1990. godine udala za Tom Cruisea, a u braku koji je trajao do 2001. godine nisu dobili biološko dijete, već su usvojili Isabellu koja danas ima 27 godina i dvije godine mlađeg Connora.

Sa Keith Urbanom se vjenčala 2006. godine i imaju dvoje zajedničke djece, Sunday i Faith.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo