10°C
Mostar 11°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 15°C
Bihać 10°C

28.03.2020 / 16:49 Fudbal - Tužna vijest

Preminuo 14-godišnji nogometaš Atletico Madrida

Preminuo 14-godišnji nogometaš Atletico Madrida
Foto: Twitter - Vijesti.ba

Atletico Madrid objavio je tužnu vijest kojom je potresao cijeli Madrid i Španjolsku. Preminuo je Christian Minchola, 14-godišnji nogometaš madridskog kluba.

Službene potvrde o uzroku smrti još uvijek nema, ali na društvenim mrežama madridskog kluba sve vrvi od komentara navijača koji se boje da je uzrok smrti bio koronavirus.

Naravno, riječ je o panici koja je prisutna među građanima u Španjolskoj pa te komentare treba uzimati s rezervom dok uzrok smrti ne bude službeno objavljen.

Zastave na pola koplja

Madridski klub je priopćio kako je dječak rođen 19. veljače 2006. godine danas izgubio bitku za život. Atletico nije otkrio detalje prerane smrti mladog Christiana koji je član akademije njihova kluba bio od 2013. godine.

“Šokirani smo zbog tužne vijesti i žalimo zbog gubitka našeg člana. Atletico Madrid će biti podrška Christianovoj obitelji i njegovim prijateljima u ovim bolnim trenucima”, rekao je predsjednik Atletica Enrique Cerezo.


U Atleticu su nakon smrti svog člana spustili sve zastave na pola koplja u znak poštovanja prema njemu, ali i svim drugim ljudima umrlima od koronavirusa.


(Vijesti.ba / Index.hr)

Izdvajamo