10°C
Mostar 14°C
Tuzla 4°C
Banja Luka 3°C
Bihać 1°C

13.03.2020 / 16:00 Politika - Ministar sigurnosti BiH

Radončić: Uspješno završena posjeta Crnoj Gori

Radončić: Uspješno završena posjeta Crnoj Gori
Foto: Vijesti.ba
Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić oglasio se danas na svom Instagram profilu videom iz helikoptera iz Crne Gore, u kojoj je danas boravio u službenoj posjeti.

“Hvala kolegi Nuhodžiću”, naslovio je svoj Instagram post Radončić, uz video iz helikoptera MUP-a Crne Gore kojim se vraća u našu zemlju.

Podsjetimo, Radončić je danas u Podgorici održao, kako je naveo, izuzetno uspješan sastanak s ministrom unutrašnjih poslova Mevludinom Nuhodžićem, tokom kojeg je istaknuto da su odnosi između dvije zemlje na odličnom nivou.

“Tokom zvanične bilateralne posjete Crnoj Gori dobio sam hitan poziv predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Zorana Tegeltije da se, s entitetskim premijerima i ministricom civilnih poslova, nađemo u Doboju u 17h. Tema je koronavirus i kako dodatno koordinirati zajedničko djelovanje svih institucija.

Ljubazni domaćin Mevludin Nuhodžić mi je odmah samoinicijativno stavio na raspolaganje helikopter MUP-a Crne Gore da bih na vrijeme stigao u Doboj.

Iznimna zahvalnost s moje strane, uz konstataciju vezanu za Crnu Goru - oni su ozbiljno uređena država”, napisao je na Intagramu Radončić.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo