3°C
Mostar 7°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 4°C
Bihać 2°C
Powered by Dark Sky

08.03.2020 / 14:53 Muzika i Film - Povodom Dana žena

Džiboni nastupio na Jahorini

Džiboni nastupio na Jahorini
Foto: Klix.ba

Velika muzička zvijezda Zlatan Stipšić Džiboni sinoć je svojim nastupom povodom Dana žena oduševio publiku u koncertnoj hali na olimpijskoj planini Jahorini.

Pred više od 2.500 ljudi nižući svoje najveće hitove poznati pjevač je posebnu pažnju posvetio  damama i uz emotivne stihove im poklonio prekrasnu proslavu praznika.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada mu se na sceni pridružila britanska pjevačica Stephanie Sounds otpjevavši pjesmu „Mirakul“ a zatim su uslijedili hitovi „Činim pravu stvar“, „Sreća“, „Libar“, „Judi, zviri i beštimje“ i „Tempera“.

Proslava je nastavljena i u nedjelju, kada su sve dame imale priliku da besplatno skijaju na Jahorini u toku dnevnog ali i noćnog skijanja.

Ovaj vikend obilježila je i promocija Turističke organizacije grada Banja Luka koji su u okviru svoje trodnevne promocije posjetiocima dijelili poklone i organizovali nagradne igre. Posebnu pažnju su posvetili damama koje su obradovali cvijećem i najljepšim čestitkama za 8. mart .

Iz Olimpijskog centra Jahorina su zahvalili svim posjetiocima na povjerenju, te sa snježnim padavinama najavili još dobrog skijanja ali i popuste koji očekuju posjetioce u narednom periodu.

Od 9. marta pa sve do kraja sezone gosti Jahorine imaju priliku ostvariti popuste od 30 i 40 odsto smještaj i ski karte u saradnji sa hotelima. Na taj način će svi gosti hotela moći boraviti ali i skijati na ovoj planini po znatno povoljnijim cijenama, ukoliko se odluče na boravak i skijanje od tri ili više dana, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo