8°C
Mostar 11°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 11°C
Bihać 9°C

21.02.2020 / 17:23 SHOW - Carbon Room Sarajevo

Najbrže rastući clubbing koncept u BiH - Carbon Room

Carbon Room ili kuća bez adrese je koncept star 100 dana koji je već ugostio top 3 rastuće zvijezde iz elektronske muzike koje su se globalno nametnule svojim vještinama.

Od produkcije vinyla do masterizovanja digital stream kanala riječ je o zvijezdama u usponu koje su relevantne na svjetskom planu. Sarajevo ih je šarmiralo u svom stilu, a smanjena upotreba mobitela i fotografisanja na eventima, i atmosfera potpunog prepuštanja uživanju u muzici je prilicno iznenađenje za internacionalne goste sto je i James Oliver ( Mia Mendi ) prokomentarisao na svom profilu.

Svi oni nose sliku jednog novog Sarajeva i dijele je sa cijelim svijetom. Dok je Harrison BDP sa krova Lo.Cal-a posmatrao triangl ukrštavanja sakralnih objekata u centru Sarajeva, nije mogao sakriti oduševljenost, i najavio je svoj povratak. Sa Miss Monique je ostvaren dugoročni plan o saradnji i njenim booking angažmanima za projektne aktivnosti i Carbon Room-a i van države.

Osim svjetskih izvođača, Carbon Room je dao priliku i lokalnim DJ-evima koji pokazuju da mogu da nastupaju rame uz rame sa globalno relevantnim DJ-evima.

Uspavana Zetra je dobila digitalnu infuziju u noći 15.02. gdje je uz rezidente Carbon Rooma premijerno predstavljen treći artist MIA MENDI * James Oliver - svjetsko čudo streaming industrije koji je vremenom postao jedan od top 3 najrelevantnija kanala za distribuciju novog i kvalitetnog elektronskog zvuka. Budući da je na izvoru najaktuelnijeg zvuka njegov nastup je uključio kompletnu lepezu aktuelnog žanra sa progresivnom notom.

Publika na novi koncept Carbon Room-a i stalnu nepredvidivost sa lokacijom uvijek reaguje sa punom pažnjom , a nevjerovatna atmosfera je zagarantovana svim ljubiteljima novog i drugacijeg.

Četvrto izdanje Carbon Room-a se već priprema, a o njegovoj recepturi nismo mogli ništa saznati budući da ekipa koja to radi voli uvijek da iznenadi svoje goste.

https://www.instagram.com/carbonroom.sjj/


(Vijesti.ba)

Izdvajamo