9°C
Mostar 13°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 11°C
Bihać 12°C
Powered by Dark Sky

14.02.2020 / 18:40 Ekonomija - Nova usluga

Dva velika tržišna lidera: BH Telecom i BH Pošta potpisali ugovor o saradnji

Dva velika tržišna lidera: BH Telecom i BH Pošta potpisali ugovor o saradnji
Foto: Vijesti.ba
U Sarajevu je danas svečano potpisan ugovor o saradnji/posredovanju između BH Telecoma d.d. Sarajevo i JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo.

Suština ugovora o saradnji/posredovanju između ove dvije kompanije jeste da će svi budući potencijalni korisnici usluga BH Telecoma od sada biti u mogućnosti da zaključe ugovore za usluge BH Telecoma na svojoj kućnoj adresi, putem posrednika BH Pošte, bilo da se radi o postpaid paketima ili paketima sa kombinovanim načinom plaćanja. Također će zainteresirani građani na kućnoj  adresi moći dobiti sve informacije o usluzi Moja TV.Svečanom potpisivanju ugovora su prisustvovali: v.d. Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić, v.d. izvršni direktor za razvoj poslovanja i član Uprave BH Telecoma Muamer Hadžović, direktor  Direkcije za  promociju, prodaju i podršku BH Telecoma Elvedin Kanafija i izvršni direktor za poštanski promet BH Pošte Neziran Đogo.Ovaj ugovor je jako bitan  između dva vodeća strateški pozicionarana lidera BH Pošte i BH Telecoma, koji godinama imaju izvrsnu saradnju. Sa aspekta korisnika veoma bitna usluga kako u porodičnom tako i društvenom segmentu, rekao je direktor Kahriman.

Ovo je jako značajna usluga za sve nove i potencijalne korisnike usluga BH Telecoma koji će sada moći popuniti formular na kućnoj adresi.  Na raspolaganju im je oko 1800 lica koji rade na  terenu i 400 šaltera BH Pošte. Nastavljamo odličnu saradnju sa BH Telecomom koju imamo već godinama, izjavio je direktor Mujić.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo