0°C
Mostar 5°C
Tuzla 2°C
Banja Luka 2°C
Bihać 0°C

13.02.2020 / 11:25 Regija - Srbija

U kamionu ispod slame krio 140 kilograma marihuane

U kamionu ispod slame krio 140 kilograma marihuane
Foto: Vijesti.ba
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Prokuplju su uhapsili A. J. (48) iz Aranđelovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP Srbije.

Policija je oko 140 kilograma marihuane pronašla prilikom kontrole teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni A.J., u tovarnom djelu ispod slame, upakovanu u pakete i potom u osam vreća.

"Zaplena oko 140 kilograma narkotika u Blacu samo je jedna u nizu akcija koje policija i u 2020. godini nastavlja da intenzivno sprovodi u svim opštinama naše zemlje", istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i pohvalio rad policije na terenu.

Stefanović je podsjetio i da je tokom prethodnih desetak dana u policijskim akcijama zaplijenjeno više kilograma heroina i amfetamina.

"Želim da se zahvalim svim ljudima iz policije koji danonoćno rade i razumeju koliko je važno da kao zemlja izađemo kao pobednici iz ove teške borbe i pošaljemo jasnu poruku da ne postoji mesto u Srbiji gde će bilo koji narko-diler biti bezbedan i slobodan. Zato ohrabrujem pripadnike policije da nemilosrdno, svakog dana, rade na suzbijanju narko-trafikinga u Srbiji", poručio je Stefanović.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.


(Vijesti.ba / NN)

Izdvajamo