19°C
Mostar 25°C
Tuzla 23°C
Banja Luka 23°C
Bihać 22°C
Powered by Dark Sky

13.01.2020 / 13:05 Regija - Hrvatska

Ubica iz Splita poslan na psihijatrijski odjel zatvorske bolnice

Ubica iz Splita poslan na psihijatrijski odjel zatvorske bolnice
Foto: Vijesti.ba
Ubica iz Splita koji je u subotu u centru grada ubio trojicu muškaraca poslan je na psihijatrijski odjel zatvorske bolnice u Zagrebu, prenosi Index.hr.

Dvadesetpetogodišnji Filip Zavadlav je u subotu poslijepodne u centru Splita hicima iz kalašnjikova ubio trojicu muškaraca. On je ranije navodno najavljivao osvetu zbog iznuda i prijetnji njegovoj porodici, a poručicao je kako će se obračunati s odgovornim osobama kad se vrati s broda.

Ispitivanje u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu jutros nije bilo uspješno jer je prema tvrdnjama Slobodne Dalmacije bio potpuno rastrojen te nije bio u stanju odgovarati na pitanja. Nezvanično, tokom noći i jutros je u pritvorskoj jedinici govorio o suicidalnim mislima.

Zbog toga je osumnjičeni proglašen raspravno nesposobnim te će biti smješten na psihijatriski odjel zatvorske bolnice u Zagrebu.

Zavadlav je i ranije imao problema sa zakonom, ranije je dobio uvjetnu kaznu nakon što je pretukao mlađeg brata, a navodno je bio osumnjičen zbog provale u crvku. U periodu između 2013. i 2014. godine je počinio više krađa, navodi Index.hr.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo