29.09.2024 / 16:13 SHOW - Roditelji iznenadili javnost

Kćerka Kurt Cobaina postala majka, trudnoću skrivala od javnosti

Kćerka Kurt Cobaina postala majka, trudnoću skrivala od javnosti
Foto: Instagram
Kćerka pokojnog pjevača Kurta Cobaina, Frances Bean Cobain i Riley Hawk, sin poznatog skejtera Tonyja Hawka, postali su roditelji.

Naime, iznenadili su javnost jer su njenu trudnoću skrivali i držali u tajnosti. Frances je sada objavila fotografije novorođenog sina i napisala:

"Dobro došao na svijet najljepši sine. Volimo te više od svega."

Otkrila je i njegovo puno ime - Ronin Walker Cobain Hawk.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Frances Bean Cobain (@thespacewitch)

Objavu je među prvima komentarisao skejter Tony Hawk.

"Moj omiljeni unuk", napisao je on. Osim njega i njenih pratitelja, čestitali su im još neke poznate osobe.

"Čestitam od srca", napisala je glumica Zelda Williams, kći pokojnog glumca Robina Williamsa. Frontman grupe R.E.M Michael Stipe koji je Francesin krsni kum, također je napisao: "Šaljem vam svu ljubav i dobru energiju ovoga svijeta."

Frances Bean Cobain i Riley Hawk vjenčali su se, prenosi Index, početkom oktobra 2023. godine u Los Angelesu. Kuma joj je bila slavna glumica Drew Barrymore. U vezi su od januara 2021. Glasine su započele kada ih je obožavatelj snimio tokom večere s Rileyjevim roditeljima, Tonyjem i Catherine.

31-godišnjoj Frances ovo je drugi brak. Za svog prvog supruga, muzičara Isaiaha Silva, udala se 2014., no razveli se nakon dvije godine braka.

Podsjetimo, kada je Kurt preminuo 1994. godine, Frances je imala samo godinu i pol, a u medijima je često isticala da ne može prežaliti što je odrasla bez oca. Već kao tinejdžerica Frances se borila s ovisnostima, a 2016. odlučila je otići na odvikavanje. Nakon što se riješila ovisnosti, popravila je odnos sa svojom majkom Courtney Love s kojom godinama nije razgovarala.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo