26.09.2024 / 19:52 Muzika i Film - Cjelovita priča

Netflix snima dokumentarac o P. Diddyju, producirat će ga 50 Cent

Netflix snima dokumentarac o P. Diddyju, producirat će ga 50 Cent
Foto: X

Samo desetak dana nakon što se podigla prašina oko hapšenja američkog repera Seana Diddyja Combsa kojem se stavljaju na teret optužbe za trgovinu ljudima, seksualno iskorištavanje i reketarenje, odjeknula je vijest o dokumentarnom filmu koji će se baviti njegovim slučajem i koji će za Netflix producirati reper, glumac i producent 50 Cent.

"Ovo je priča koja značajno utječe na ljude, koja se proteže desetljećima i ne temelji se na samo dosad viđenim naslovima ili video isječcima", izjavili su 50 Cent i rediteljica Alexandria Stapleton u zajedničkoj izjavi za magazin People i naglasili da će dio prihoda biti doniran žrtvama seksualnog zlostavljanja.

"Ostajemo dosljedni u svojoj predanosti da damo priliku onima koji ga nemaju i da predstavimo autentične perspektive. Iako su optužbe uznemirujuće, pozivamo sve da upamte kako priča Seana Combsa nije cjelovita priča o hip hopu i njegovoj kulturi. Cilj nam je osigurati da nečije pojedinačne radnje ne zasjene širi doprinos te kulture", poručili su.

Prema službenoj objavi, Netflix je projekt naručio još ranije ove godine, a datum izlaska još nije poznat, no vrijeme objave vijesti itekako je zanimljiv s obzirom na to da je reperovo hapšenje trenutno goruća tema u svjetskim medijima.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo