6°C
Mostar 10°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 11°C
Bihać 9°C

01.12.2022 / 15:56 Crna hronika - PU Banja Luka

Četvorka iz Banjaluke zbog saobraćaja pretukla muškarce i oštetila im auto

Četvorka iz Banjaluke zbog saobraćaja pretukla muškarce i oštetila im auto
Foto: Ilustracija
Četvorica Banjalučana uhapšeni su zbog sumnje da su nakon nesuglasica u saobraćaju, u banjalučkoj Ulici Krajiških brigada fizički napali dvojicu muškaraca koji su zadobili tjelesne povrede, a oštetili su im i auto.

Službenici Policijske uprave Banjaluka, juče su nakon prijave identifikovali i uhapsili: D.S., L.Š., A.K. i V.D. zbog osnova sumnje da su počinila krivična djela nasilničko ponašanje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

"Oko 13.40 časova, oštećeno lice prijavilo je da su neposredno prije podnošenja prijave u ulici Krajiških brigada nakon nesuglasica u saobraćaju, njemu nepoznata četiri muška lica, izašla iz putničkog vozila marke volksvagen, a potom fizički napala njega i njegovog prijatelja, usled čega su zadobili tjelesne povrede, te da je tom prilikom oštećeno i putničko vozilo marke opel kojim je oštećeno lice upravljalo", navode iz PU Banjaluka.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"D.S. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge kokain u organizmu", navode iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo