31.03.2022 / 13:26 SHOW - Pozitivne reakcije

Otkrij nešto novo: Dolce Vita vitaminski instant napitak

Otkrij nešto novo: Dolce Vita vitaminski instant napitak
Foto: Vijesti.ba
Dolce Vita u potpunosti je djelo domaćih stručnjaka.

S početkom proljeća nam stiže nešto novo i dragocjeno iz kompanije Planet d.o.o., na tržište je lansiran novi vitaminski instant napitak pod nazivom Dolce Vita.

Dolce Vita proizvodi su već na policama u prvim maloprodajnim objektima i prema riječima Sandre Veletić, brend menadžerice u kompaniji Planet d.o.o., bilježe se i prve pozitivne reakcije potrošača. Osim osvježavajućeg okusa, potrošači posebno iskazuju simpatije prema zaštitnom licu, neodoljivom Dolce Vita medi.



2 okusa, 6 proizvoda

„Dolce Vita vitaminski instant napitak proizveden je u dva okusa naranča i limun, u pakovanjima od 1kg, 500g i praktičnoj 200g boci. Instant napitak je nastao u saradnji sa domaćim partnerima, iskusnim tehnolozima, IFS certificiranim proizvođačem i kreativnim marketing timovima. Dolce Vita u potpunosti je djelo domaćih stručnjaka", istakla je Veletić.


Dolce Vita: 2 okusa, 6 proizvoda

Kako su najavili iz kompanije Planet, oni će nastaviti sa kreiranjem novih linija proizvoda pod brendom Dolce Vita, a već na jesen se mogu očekivati noviteti.

Više o proizvodima možete pogledati na oficijelnoj web stranici brenda Dolce Vita, a svi potrošači se pozivaju da zaprate Dolce Vita vitaminski instant napitak putem Facebook i Instagram profila.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo