6°C
Mostar 9°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 9°C
Bihać 8°C

24.10.2021 / 08:49 Ostali sportovi - Težak poraz

Filip Pejić nokautiran u KSW-u, pomoć mu se dugo ukazivala

Filip Pejić nokautiran u KSW-u, pomoć mu se dugo ukazivala

Filip Pejić izgubio je od debitanta u KSW-u Daniela Rutkowskog, borca kojeg je promocija najavila kao veliko pojačanje, vlasnika titule prvaka FEN i Babilon promocija te je tako napravio korak unatrag od pozicije na kojoj je bio prije nego što je ranije ove godine izgubio od Salahdinea Parnassea. 

Riječ o poziciji s koje mu je potrebna samo jedna pobjeda da bi mogao napasti titulu.

Hrvatski MMA borac, inače član zagrebačkog American Top Teama, u najavi borbe rekao je da je proučio svog suparnika i da nije bio impresioniran onime što je vidio. Pohvalio je njegovu borbu na distanci, ali dometnuo i da je to zato što se borio protiv boraca koji nisu u njegovom rangu.

"Poslat ću ga nazad u Babilon MMA promociju, gdje mu je mjesto. On je hrvač, a ja volim pobjeđivati hrvače", rekao je Pejić u najavi meča.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MMA NEWS (@mma__news.pl)

U meč je krenuo dobro. Agresivan ulazak koljenom u glavu uzdrmao je suparnika, potom je Pejić povezao nekoliko udaraca i kontrolirao prvu rundu dobrom obranom od rušenja i preciznim udarcima. Činilo se da bi mogao meč završiti u prvoj rundi, no borci su ušli u drugu, a u njoj je Pejić pao, piše Index.hr.

Rutkowski je neočekivano izvukao udarac lijevom nogom koji je odsjeo na Pejićevom licu i srušio ga na tlo. Borba je tu brzo završila, a Pejić je ostao ležati na podu kaveza na kojem mu se neko vrijeme ukazivala pomoć. Pribrao se za proglašenje pobjednika, Rutkowskog koji je na impresivan način ušao u KSW.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo