09.09.2021 / 15:46 Fudbal - Odluka Uprave

Ivanković ostaje trener Širokog do daljnjeg

Ivanković ostaje trener Širokog do daljnjeg
Foto: Facebook
Odlukom uprave kluba Jure Ivanković ostaje do daljnjega na klupi NK Široki Brijeg.

Tridesetpetogodišnji Jure Ivanković dijete je kluba i istinski privrženik plavo-bijeloj boji. Kao igrač na Pecari je proveo punih 20 godina počevši od škole nogometa do kraja karijere koju je okončao posljednjom utakmicom u najdražem dresu u svibnju 2018. godine.

Odmah po završetku igračke započeo je trenersku karijeru. Vrijedno je radio na sebi i trenersko iskustvo stjecao kao pomoćnik u stručnom stožeru prve momčadi, najprije kod Borisa Pavića, a zatim kod Goce Sedloskog i Denisa Ćorića, a onda i kod Tonija Karačića u posljednje dvije godine.

Odlaskom potonjeg preuzeo je vođenje prve momčadi. Mladi je stručnjak za kratko vrijeme pokazao zrelost, vrlo visoku razinu profesionalnosti i studioznosti u radu te stekao maksimalno povjerenje igrača i uprave kluba za nastavak rada s prvom momčadi.

Iskazao se trenerskim kapacitetom i smatramo kako je veliki zalog za budućnost kluba.

„Velika je čast i privilegija dobiti priliku biti trenerom u najdražem klubu, ali isto tako je i velika odgovornost! Trudit ću se maksimalno svojim radom i ponašanjem opravdati ukazano povjerenje. Cilj je nastaviti kontinuitet kvalitetnog i uspješnog rada iz proteklog razdoblja te biti konkurentan u rezultatskom smislu na radost svim vjernim navijačima našega kluba“, istaknuo je mladi stručnjak na klupi momčadi s Pecare.

Suradnici Jure Ivankovića u stručnom stožeru prve momčadi bit će Anto Kokić, Vlado Hrkać, Stanko Bubalo i Nenad Džidić.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo