6°C
Mostar 12°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 10°C
Bihać 9°C

28.05.2021 / 13:49 BiH - Banja Luka

Stanivuković najavio rušenje kafića Dodikove kćerke

Stanivuković najavio rušenje kafića Dodikove kćerke
Foto: Arhiv

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković predao je danas krivičnu prijavu protiv glavnog Urbinističko-građevinskog inspektora RS zbog slučaja „Kajak“.

- Naša poruka predajom krivične prijave je da mi ne odustajemo od borbe za pravnu državu. Pravna država je gdje je zakon iznad bilo kog kuma, bilo kog sestrića, tazbine. Prijavu podnosimo zato što je glavni republički inspektor naredio da skinemo traku sa naše imovine, sa imovine grada - kazao je Stanivuković, dodajući da je to presedan i da to nije normalno.Osim "Kajaka", vidimo i "Agape" koji je nelegalan, tvrdi Stanivuković, dodajući da će izdati rješenje za rušenje i "Agapea".- U centru grada godinama stoji kompletna terasa koja je nelegalna - naglasio je Stanivuković, javlja BNTV.

"Agape" je kafić kćerke Milorada Dodika.

On je istakao da će rušiti temelje privatne države i privatizovanih institucija.Gradonačelnik Banjaluke pozvao je građane danas u 18 sati na pripremne radove na uređenju prostora u naselju Borik, preko puta ugostiteljskog objekta „Kajak“. Tu je najavio da će se parking pretvoriti u park.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo