0°C
Mostar 5°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 3°C
Bihać 1°C

29.03.2021 / 13:16 Fudbal - Kvalifikacije za SP

Lončar uoči Francuske: Moramo biti čvrsti i agresivni

Lončar uoči Francuske: Moramo biti čvrsti i agresivni
Foto: NS BiH
Novi kvalifikacioni meč se približava i sve misli bosanskohercegovačkih reprezentativaca usmjerene su ka selekciji Francuske.

Pripreme nacionalnog tima prokomentarisao je vezista Stjepan Lončar.

„Imali smo dovoljno vremena između utakmica sa Finskom i Kostarikom da se pripremimo za težak meč koji nas očekuje protiv selekcije Francuske. Siguran sam da će svako ko istrči na teren u srijedu dati sve od sebe da na najbolji način odgovori na zahtjeve koji su pred nama. Najvažnije je da se pridržavamo uputa stručnog štaba i da budemo čvrsti i agresivni. Da odigramo jaku utakmicu i pokušamo da ostvarimo rezultat koji bi razveselio sve naše navijače", kaže Lončar.

„Francuska je ekipa koja je opasna u svim linijama. Odbrana, vezni red, napad, sve im je na visokom nivou. Igramo protiv svjetskih prvaka i tu se nema šta izgubiti. Bacaćemo se na glavu ako treba, pokazati sve što znamo i nadam se da ćemo imati sreće i da ih možemo iznenaditi. Vjerujemo u nas i učinićemo sve kako bismo napravili pozitivan rezultat protiv velike reprezentacije", kazao je bh. reprezentativac.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo