14°C
Mostar 16°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 19°C
Bihać 16°C

27.01.2021 / 15:03 Fudbal - Za dobrobit bh. nogometa

BH Fanaticosi traže sastanak sa čelnicima Nogometnog saveza BiH

BH Fanaticosi traže sastanak sa čelnicima Nogometnog saveza BiH
Foto: Fena / Vijesti.ba
Navijačka grupa BH Fanaticosi se oglasila saopćenjem nakon što je protestovala ispred zgrade Nogometnog saveza BiH zbog imenovanja Ivayla Peteva za selektora Zmajeva.

"Prethodnih dana mnogi su ispirali usta imenom BHF - gdje su, zašto šute, kome su se prodali? Svjesni smo da će takve vrste nebuloza uvijek biti prisutne ma šta mi kao grupa uradili.

Da smo se osvrtali na komentare internet ratnika, vjerovatno već dugo i ne bismo postojali. Sama 'masa' koja je danas izašla je dokaz koliko je lakše tražiti promjene preko društvenih mreža, a istovremeno kuditi druge.

Svjesni smo i da će nas svi opet pljuvati nakon što vjetar zapuše u nekom drugom smjeru, baš kako je bilo u svakom zahtjevu za promjene.

BH Fanaticosi ovim putem zahtijevaju sastanak sa čelnicima saveza, koji će uključivati bitne tačke za dobrobit bh. nogometa, a rezultat sastanka i same tačke će biti predočeni javno nakon toga!

O svim daljnjim dešavanjima bit će obaviještene i pozvane ostale klupske navijačke grupe iz BiH.

Nadamo se da trenutna garnitura neće napraviti grešku prethodne pa potcijeniti snagu navijača", poručili su BH Fanaticosi.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo