-2°C
Mostar 4°C
Tuzla 2°C
Banja Luka 2°C
Bihać 2°C

14.01.2021 / 19:47 Fudbal - Široki Brijeg

Viktor Angelov karijeru nastavlja u rumunjskom Voluntariju

Viktor Angelov karijeru nastavlja u rumunjskom Voluntariju
Foto: FENA

Nakon isteka ugovora s NK Široki Brijeg Viktor Angelov pronašao je novi angažman i karijeru će nastaviti u rumunjskom prvoligašu Voluntariju.

"Došao je i dan našega rastanka. Dragi prijatelji, hvala Vam na predivnih godinu i pol dana koje smo zajedno proveli. Svima upućujem najiskreniju zahvalu. Hvala upravi, stručnom stožeru i suigračima. Ponosan sam na sjajnu atmosferu i zajedništvo koje smo njegovali. Naravno, hvala i svim navijačima i ljudima u Širokom Brijegu koji su me prihvatili kao brata i prema meni se ponašali kao da sam cijeli život u ovome gradu. Želim vam svima puno sreće i uspjeha u narednom razdoblju" napisao je 26-godišnji napadač iz Sjeverne Makedonije u svojoj oproštajnoj poruci.

Viktor Angelov u Široki Brijeg je stigao u jesen 2019. godine. U "plavo-bijelom" dresu upisao je 24 nastupa i postigao osam pogodaka. Zasigurno, najvažniji i ispostavit će se, oproštajni pogodak postigao je u svome posljednjem nastupu u velikom hercegovačkom derbiju protiv HŠK Zrinjski Mostar, kada je poluvolejom u posljednjoj minuti pogodio za veliku pobjedu (2:1) i treće mjesto nakon jesenske polusezone, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

Iz NK Široki Brijeg zahvaljuju Angelovu na vrlo korektnoj suradnji i svim pogocima za momčad te su mu poželjeli mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo