3°C
Mostar 10°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 5°C
Bihać 3°C

01.10.2020 / 08:00 SHOW - Potresna objava

Slavna manekenka doživjela pobačaj u petom mjesecu trudnoće

Slavna manekenka doživjela pobačaj u petom mjesecu trudnoće
Foto: Instagram

Manekenka Chrissy Teigen doživjela je pobačaj.

Nakon što je prije tri dana hospitalizirana u petom mjesecu trudnoće zbog obilnog krvarenja posteljice, sinoć je u potresnoj objavi na Instagramu otkrila da je izgubila bebu.

"Šokirani smo i u dubokoj boli o kojoj samo čujete, u onoj boli koju nikada prije nismo osjetili. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati bebi potrebnu tekućinu, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzije krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno", napisala je Chrissy uz crno-bijelu fotografiju na kojoj sjedi na bolničkom krevetu i plače.

"Nikada ne odlučujemo o imenima beba do zadnjeg mogućeg trenutka, neposredno prije nego što napustimo bolnicu. Ali smo iz nekog razloga ovog malenog dječaka u mom trbuhu počeli zvati Jack. Dakle, on će nam uvijek biti Jack. Jack se toliko trudio da bude dio naše male obitelji i bit će zauvijek”, dodala je.

"Našem Jacku - tako mi je žao što je bilo toliko komplikacija da ti nismo mogli dati dom potreban za preživljavanje. Uvijek ćemo te voljeti", napisala je shrvana manekenka.

Teigen, koja je udana za glazbenika Johna Legenda, izrazila je zahvalnost svojoj obitelji - uključujući kćer i sina, Lulu i Milesa, te svojim pratiteljima što su joj pružili podršku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakodnevica ne može biti uvijek puna sunca. U ovom najmračnijem danu tugovat ćemo, isplakat ćemo se. Ali jače ćemo se zagrliti i voljeti i zajedno proći kroz to", poručila je Chrissy.

Podsjećamo, John Legend je prije mjesec i pol objavio spot za pjesmu Wild u kojem su obznanili da očekuju treće dijete.

(Vijesti.ba / Index)

Izdvajamo