13.04.2020 / 13:47 BiH - Načelnik Općine Centar

Ajnadžić povodom Uskrsa posjetio sugrađane katoličke vjere

Ajnadžić povodom Uskrsa posjetio sugrađane katoličke vjere
Foto: Općina Centar

 Načelnik Općine Centar Sarajevo Nedžad Ajnadžić je, povodom velikog katoličkog blagdana Uskrsa, zajedno sa svojom pomoćnicom za boračko-invalidsku, socijalnu zaštitu i društvene djelatnosti Općine Centar Jasminom Fazlić, tokom dana obišao dvije...

...e katoličke porodice kojima je uručio prigodne poklone i čestitao Uskrs.

Ajnadžić je posjetio Nemanju Kovačevića koji nakon nedavne smrti supruge sam stanuje u Ulici branilaca Šipa 5.

- Želim da vam čestitam Uskrs i podijelim sa vama radost ovog i svih ostalih vjerskih praznika. Posebno mi je zadovoljstvo što sam posjetio nekadašnjeg svog saborca. Ja kao načelnik i Općina Centar uvijek ćemo biti na raspolaganju našim saborcima. Zahvaljujući njima možemo danas slaviti sve blagdane i praznike u miru - kazao je Ajnadžić.

Druga posjeta delegacije iz Općine Centar je upriličena porodici Borisa Rajkovića iz ulice Husrefa Redžića 18 na Ciglanama. Ovdje se radi o teško oboljelom mladiću o kojem moraju brigu voditi njegova majka i sestra.

Tom prilikom, Ajnadžić je uručio i pakete sa osnovnim prehrambenim namirnicama, dok su predstavnici Općine posjetili još osam porodica slabijeg imovnog stanja povodom Uskrsa i dodijelili prehrambene pakete, saopćeno je iz Općine Centar Sarajevo. 




(Vijesti.ba )

Izdvajamo