7°C
Mostar 13°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 11°C
Bihać 10°C

03.01.2020 / 22:40 SHOW - Slavna glumica

Cameron Diaz postala majka u 47. godini

Cameron Diaz postala majka u 47. godini
Foto: Instagram
Holivudska glumica Cameron Diaz (47) iznenadila je obožavatelje posljednjom objavom na društvenim mrežama. Objavila je da su ona i njezin suprug, roker Benji Madden (40) postali roditelji.

- Sretna nova od Maddensa! Mi smo presretni, blagoslovljeni i zahvalni što u ovom novom desetljeću možemo objaviti rođenje naše kćerkice Raddix Madden. Istog je trena zarobila naša srca i upotpunila našu obitelj - napisala je Cameron, kojoj je ovo prvo dijete.



Glumica nije otkrila na koji način je malena došla na svijet niti kada. Prije nekoliko godina strani mediji pisali su da par želi posvojiti dijete ili potražiti pomoć surogat majke. Također, Cameron želi zaštititi privatnost djeteta.

- Iako smo presretni što možemo podijeliti ovakvu vijest, s druge strane znamo da moramo zaštititi njezinu privatnost, stoga nećemo dijeliti nikakve fotografije, niti otkrivati nikakve nove detalje, osim podatka da je neodoljiva - zaključila je Cameron. Par je sve izveo daleko od očiju javnosti.

Par se zaručio krajem 2014. godine te su sudbonosno 'da' rekli u januaru 2015. Ceremonija je bila u njihovom domu na Beverly Hillsu.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo