9°C
Mostar 15°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 12°C
Bihać 11°C
Powered by Dark Sky

02.12.2019 / 10:45 Politika - Član Predsjedništva SDS-a

Govedarica: Očigledno Dodiku svašta može stati pod kožu

Govedarica: Očigledno Dodiku svašta može stati pod kožu
Foto: Vijesti.ba

Nakon što su opozicione strane iz Republike Srpske još u petak demantovale da su dobile na uvid Program reformi BiH, Milorad Dodik se već tri dana ne oglašava, istakao je član Predsjedništva Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica...

...komentarišući izjave člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

„Najgora vrsta morala kod jednog čovjeka je ona vrsta morala koja se ničim ne može poljuljati. Dodikove moralne vrijednosti poslije beskrupulozne laži koju je saopštio javnosti u kojima je rekao kako je tajni dokument Predsjedništva BiH dostavio mnogim važnim ljudima iz opozicije predstavlja vrhunac bezobzirnosti jedne moralno dekadentne ličnosti“, kazao je Govedarica.

Član Predsjedništva SDS je kazao da se Dodik očigledno ničega ne može postidjeti:

„Što bi rekla stara izreka, svašta mu može pod kožu stati.“

Govedarica je kazao da kada se čovjek osjeti toliko svemogućim u društvu zahvaljujući političkoj moći onda ne čudi kada izgubi predstavu o sopstvenoj realnosti tako da laž postaje njegovo prirodno stanje.

„Svakako, koristim priliku da još jednom pozovem srpskog člana Predsjedništva BiH da taj fantomski dokument objavi kako bi građani Republike Srpske imali jasnu sliku šta je on to potpisao, a ne da taj dokument krije od svog naroda. Ne treba da ga objavljuje javnosti kada NATO da saglasnost na njega. Tada će biti kasno“, zaključio je Govedarica.

Nakon brojnih poziva iz Republike Srpske Miloradu Dodiku da objavi sadržaj Programa reformi BiH, on se oglasio kazavši da dokument nije tajan i da ga je dostavio opoziciji u Republici Srpskoj. Oni pak negiraju da su dobili bilo kakav dokument.
(Vijesti.ba)

Izdvajamo