12°C
Mostar 16°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 15°C
Bihać 15°C
Powered by Dark Sky

15.11.2019 / 12:13 Politika - Branislav Borenović

SNSD je potrošio godinu dana i milione za nerad

SNSD je potrošio godinu dana i milione za nerad
Foto: Vijesti.ba

Predsjednik PDP-a i poslanik ove stranke u Parlamentu BiH Branislav Borenović prokomentarisao je činjenicu da je Klub poslanika SNSD predložio jutros Kolegiju Predstavničkog doma Parlamenta BiH članove u stalne komisije ovog doma.

„Žali Bože propuštenih godinu dana i bačenih miliona maraka. Valjda su konačno shvatili da blokade i bojkoti ne donose nikome ništa dobro i da razloge za stranačke frustracije i koalicione neuspjehe isključivo traže kod sebe i svojih političkih partnera. Postigli smo cilj, pobijedili nerad i javašluk i ovom odlukom zapravo je pobijedila opcija koja hoće da stvara uslove za normalan i odgovoran rad“, rekao je Borenović i dodao:

„Nemaju oni šta da objašnjavaju nama, nego narodu zašto su potrošili godinu dana i milione maraka iz budžeta za svoj nerad“.

Borenović je istakao da treba sačekati prve sjednice parlamentarnih Komisija da se vidi da li je deblokada iskrena, saopštio je PDP.

„Ne bi im bilo prvi put da bojkotuju rad komisija. Važno je i da objasne da li su dostavili imena za komisije u Domu naroda ili tamo nastavljaju sa blokadama“, kazao je Borenović.(Vijesti.ba )

Izdvajamo