28°C
Mostar 35°C
Tuzla 30°C
Banja Luka 30°C
Bihać 30°C
Powered by Dark Sky

14.11.2019 / 10:22 Politika - Sastanak u Sarajevu

Čović primio u oproštajni posjet veleposlanika Grčke u BiH

Čović primio u oproštajni posjet veleposlanika Grčke u BiH
Foto: Fena / Vijesti.ba
Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović primio je danas u Sarajevu u oproštajni posjet veleposlanika Republike Grčke u Bosni i Hercegovini Georgiosa Iliopulosa.

Tijekom sastanka, dužnosnici su razgovarali o prethodnom mandatnom razdoblju, aktualnoj političkoj situaciji, pohvalnoj bilateralnoj suradnji i euroatlantskim integracijama.

Predsjedatelj Čović izrazio je zadovoljstvo dobrim i prijateljskim političkim odnosima, visokom razinom suradnje i usuglašenim stavovima o pitanjima od zajedničkog interesa. Naglasio je kako su članstvo u Europskoj uniji (EU) i NATO-u vodeći ciljevi vanjske politike, koji će osigurati mirnu i stabilnu budućnost.

Istaknuto je kako je otvorena i ustrajna potpora euroatlantskim integracijama Bosne i Hercegovine ustanovila Republiku Grčku kao snažnog zagovornika bržeg prihvaćanja BiH u EU i NATO.

Čović je ovom prigodom zahvalio veleposlaniku Iliopulosu na istaknutom doprinosu Bosni i Hercegovini, te zaželio uspjeh u budućim poduhvatima, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo