14°C
Mostar 18°C
Tuzla 18°C
Banja Luka 19°C
Bihać 19°C
Powered by Dark Sky

15.10.2019 / 11:58 Regija - Tijelo skrivala u zamrzivaču

Smiljana Srnec se ne osjeća krivom za ubistvo sestre

Smiljana Srnec se ne osjeća krivom za ubistvo sestre
Foto: Pixsell / Vijesti.ba
Čitanjem optužnice u utorak je na varaždinskom Županijskom sudu počelo suđenje Smiljani Srnec, optuženoj da je prije gotovo 20 godina ubila svoju sestru Jasminu Domanić čije je tijelo potom godinama skrivala u zamrzivaču.

Srnec koja je na suđenje dovedena iz istražnog zatvora izjasnila se da nije kriva za ubojstvo svoje sestre čije je tijelo pronađeno tek u veljači, u obiteljskoj kući u Palovcu.

Smiljani Srnec (1974.) sudi se za ubojstvo, a u optužnici se navodi da je tijekom ljeta 2000. u obiteljskoj kući u Palovcu zadala svojoj sestri Jasmini Dominić (1977.) najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanijela joj višestruke prijelome kostiju glave od čega je 23-godišnjakinja umrla. Prvog dana suđenja bit će ispitana tri svjedoka.

Jasmini Dominić potpuno se izgubio trag 2000. iako je njezin nestanak službeno prijavljen tek 16. kolovoza 2005. Međimurska policija 16. veljače ove godine zaprimila je dojavu iz Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije da je u Palovcu, u Novoj ulici, u kući pronađen leš nepoznate osobe. Istoga dana, u večernjim satima, uhićena je Jasminina sestra Smiljana Srnec, prenosi Hina.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo