0°C
Mostar 4°C
Tuzla 2°C
Banja Luka 4°C
Bihać 4°C
Powered by Dark Sky

08.10.2019 / 13:19 Crna hronika - Obdukcija

Lana Bijedić ubijena, nađeni tragovi udaraca i gušenja

Lana Bijedić ubijena, nađeni tragovi udaraca i gušenja
Pripadnici policije i dalje na mjestu zločina / Avaz
Prema preliminarnim rezultatima obdukcije, na tijelu 19-godišnje djevojke L.B. iz Mostara, koje je pronađeno u nedjelju u rijeci Studenčici kod Ljubuškog, nađeni su tragovi udaraca, većinom u predjelu glave, a ima i određenih tragova u predjelu ruku i rebara.

Pored toga, pronađeni su i tragovi na vratu, nalik onima koji nastaju gušenjem, potvrdio je za Fenu županijski tužitelj Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Josip Aničić.

- Za sada nema tragova da je djevojka bila silovana - kaže tužitelj i navodi kako se čeka pismeni nalaz i mišljenje vještaka.

Aničić je potvrdio i da je na mjestu događaja pronađen mobitel ubijene djevojke koji je poslan na vještačenje u Sarajevo te da, prema saznanjima Županijskog tužiteljstva, zasad nema osumnjičenih.

- Prema prvim rezultatima, sve se događalo oko mjesta na kojem je pronađena, na što ukazuju i tragovi borbe nađeni tijekom očevida - naglasio je tužitelj.

Podsjećamo, na poziv Policijske uprave Ljubuški beživotno tijelo djevojke iz rijeke su izvukli pripadnici gorske službe spašavanja, a u akciji je sudjelovalo 12 spašavatelja iz Ljubuškog i Čitluka.

MUP Zapadnohercegovačke županije pozvao je građane da ako imaju bilo kakva saznanja vezana za ovaj događaj kontaktiraju policiju na broj 039/ 830-808.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo