-4°C
Mostar 1°C
Tuzla -2°C
Banja Luka -3°C
Bihać -2°C
Powered by Dark Sky

17.07.2019 / 13:37 BiH - Od 16. do 20. jula

Općina Centar podržala održavanje teniskog kampa za juniorske reprezentativce

Općina Centar podržala održavanje teniskog kampa za juniorske reprezentativce
Nedžad Ajnadžić / Vijesti.ba
Načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić će u četvrtak, 18. jula 2019. godine u 17 sati obići teniske terene na Koševu gdje se održava teniski kamp u okviru priprema juniorskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine za odlazak na pojedinačna europska prvenstva u 2019. godini. 

Teniski savez Bosne i Hercegovine obratio se sa zahtjevom za korištenje teniskih terena Javnoj ustanovi „Centar za sport i rekreaciju“, čiji je osnivač Općina Centar, a koja između ostalog, upravlja i teniskim terenima na Koševu.

Cijeneći rezultate koje mladi sportisti iz Bosne i Hercegovine ostvaruju na domaćim i međunarodnim takmičenjima, načelnik Ajnadžić je donio odluku da Općina Centar i Javna ustanova „Centar za sport i rekreaciju“ budu domaćini i podrže organizaciju teniskog kampa u cilju priprema juniorskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine za odlazak na pojedinačna europska prvenstva u 2019. godini.  

Teniski kamp se održava na teniskim terenima Koševo u periodu od 16. do 20. jula, a reprezentativci koriste jutarnje i popodnevne termine.

(Vijesti.ba)

Komentari - Ukupno %

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
1000 karaktera preostalo
Prikaži još

Izdvajamo