20°C
Mostar 23°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 24°C
Bihać 23°C
Powered by Dark Sky

21.06.2019 / 23:13 Muzika i Film - Pune tribine

Legendarni Čola nakon četiri godine poveo Mostarce kroz vrijeme

U najveći grad na Neretvi, na stadion Pod Bijelim brijegom večeras se slila rijeka ljudi. Razlog je spektakl Zdravka Čolića. 

Legendarni Čola, koji je posljednji put pjevao u Mostaru prije tačno četiri godine, na istom mjestu, svojim Mostarcima kao i vjernim fanovima širom regiona uvijek priredi senzaciju.

Čola je izašao na scenu tačno u 21:20 sati, a koncert je otvorio pjesmom "Gori vatra" uz čije je prve taktove armija obožavatelja horski zapjevala.

- Dobro večer Mostar, dobro večer Hercegovino. Dobro večer, Bosno. Evo tu smo ponovo zajedno nakon četiri godine. Prvi video sam snimio u Mostaru, proći ćemo kroz vrijeme, zabaviti se - kazao je Čola ispraćen gromoglasnim aplauzom, nakon čega je zapjevao pjesmu "Produži dalje".

Koncert Zdravka Čolića osim prvobitnoj svrsi poslužio je i prosidbi.

Izvjesni prosac zaprosio je svoju izabranicu Tamaru na bini uz riječi "sve ti je jasno", nakon čega se zahvalio Čoliću i organizatorima koji su omogućili tu priliku.

Nakon toga Čola je otpjevao pjesmu "Tebe čuvam za kraj".

Inače, na koncertu su brojne ličnosti iz javnog života, a mnogo je i gostiju iz Sarajeva i ostalih dijelova BiH, kao i iz Dalmacije.

Među njima i bh. diva Amira Medunjanin s kojom su mnogi željeli da se fotografiraju.

(Vijesti.ba / Avaz)

Izdvajamo