14°C
Mostar 19°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 16°C
Bihać 17°C
Powered by Dark Sky

13.06.2019 / 12:44 Crna hronika - Ugljevik

Zapalio automobil, pa prijavio nepoznate osobe

Zapalio automobil, pa prijavio nepoznate osobe
Foto:Ilustracija

M.J. (33) je u Donjem Zabrđu, opština Ugljevik, zapalilo automobil fijat bravo i razbio sva stakla na drugom vozilu, te policiji prijavilo da su to učinila nepoznata lica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Policijska stanica Ugljevik je 24. maja ove godine zaprimila prijavu od M. J. da su nepoznata lica zapalila automobil fijat bravo i oštetila vozilo Fijat palio' koji su bili parkirani na zemljišnoj parceli u mjestu Donje Zabrđe opština Ugljevik.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izvršili uviđaj lica mjesta.

Nadalje, operativnim radom na terenu, došlo se je do saznanja da je lice, koje je prijavilo djelo i uzvršilac istog. Naime, M.J. je upotrebom otvorenog plamena zapalio vozilo fijat bravo', dok je upotrebom podesnog predmeta razbio sva stakla na drugom vozilu.

Tokom kriminalističke obrade lice M.J. je potpunosti priznao i sam opisano način izvršenja djela, navodeći da je u ranijem periodu imao problema sa licem koje je vlasnik oštećenih vozila.

Zbog počinjenog krivičnog djela '' Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari'' protiv lica M.J.(1986) dostavljen je izveštaj nadležnom tužilaštvu.(Vijesti.ba / NN)

Izdvajamo