8°C
Mostar 12°C
Tuzla 8°C
Banja Luka 8°C
Bihać 9°C
Powered by Dark Sky

14.05.2019 / 11:17 SHOW - Za fanove

Severina će uskoro dobiti vlastiti Viber paket naljepnica

Severina će uskoro dobiti vlastiti Viber paket naljepnica
Foto: Vijesti.ba
Severina je prva slavna osoba u Hrvatskoj koja je ostvarila saradnu s jednom od vodećih svjetskih platformi za razmjeni poruka Rakuten Viber. Naime, Severina će dobiti vlastiti Viber paket naljepnica.

Tijekom godina, naljepnice, popularnije zvane stickeri, postale su vrlo popularan način komunikacije na Viberu i pokazale se kao jedna od najpopularnijih karakteristika Vibera. Stickeri su iznimno zabavan i šaren način da se izrazimo u chat okruženju, prenosi Klix.

Slijedeći primjer svjetskih zvijezda kao što su Shakira, Lukas Podolski i mnoge druge, koje imaju svoje Viber pakete naljepnica, jedna od najpopularnijih pop pjevačica Severina dobila je svoj paket naljepnica, čime je omogućila svojim fanovima da na zanimljiv i duhovit način ostanu u toku s njenim radom.Severinin paket Viber naljepnica sadrži šarolike, šarmantne i zabavne naljepnice, s poznatim naslovima ili stihovima pjesmama, poput "Virujen u te" "Ovo će biti dobra noć predosjećam", "Moje prijateljice," Dobrodošao u klub "", Kuda za vikend? " "Mili moj", itd.Sve naljepnice mogu se vrlo lako primijeniti u svakodnevnim situacijama. U paketu naljepnica nalazi se nekoliko pjesmama s njenog novog albuma "Halo", dok ostale naljepnice sadrže naslove nešto starijih pjesama.

Preuzimanje Severina naljepnica vrlo je jednostavno i lako te potpuno besplatno. Osim Hrvatske, Severinin paket Viber naljepnica moći će se preuzeti i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji.Saradnja Severine i Vibera dokaz je da je Severina uistinu kraljica regionalne muzičke scene i uvijek korak ispred, baš kao i Viber. Lansiranje Severininog paketa Viber naljepnica najavljeno je za 16. maj 2019. godine, odnosno na dan službene promocije njenog novog albuma.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo