Nedjelja 24.02.


12.02.2019. / 19:25h BiH - "Neutemeljena ocjena"

Nezavisni odbor negativno ocijenio rad komesara KS, on im odgovorio

Nezavisni odbor negativno ocijenio rad komesara KS, on im odgovorio
Nezavisni odbor za izbor i reviziju policijskog komesara Skupštine Kantona Sarajevo je na sjednici koja je održana večeras komesaru Mevludinu Haliloviću jednoglasno dao nezadovoljavajuću ocjenu za rad za 2018. godinu.

Predsjednik Nezavisnog odbora Miroslav Kružik kazao je Feni da će navedeni prijedlog ocjene sa detaljnim obrazloženjem biti dostavljen komesaru Haliloviću, ministru unutrašnjih poslova KS-a i Vladi Kantona Sarajevo.

Komesar Halilović: Ocjena Nezavisnog odbora je neutemeljena

Policijski komesar Kantona Sarajevo Mevludin Halilović kazao je Feni da je negativna ocjena za njegov rad za 2018. godinu Nezavisnog odbora za izbor i reviziju policijskog komesara Skupštine Kantona Sarajevo, prije svega "sramotna".
 
- Razlozi za negativnu ocjenu su neutemeljeni i nema ni jednog razloga za takvo nešto - kazao je Halilović te naveo da će vrlo brzo informirati javnost o svim detaljima.
 
Nezavisni odbor za izbor i reviziju policijskog komesara Skupštine Kantona Sarajevo je na sjednici koja je održana večeras komesaru Mevludinu Haliloviću jednoglasno dao nezadovoljavajuću ocjenu za rad za 2018. godinu, u isto vrijeme kada je Halilović prisustvovao pres-konferenciji povodom ubistva Edina Gačića.
 
Predsjednik Nezavisnog odbora Miroslav Kružik kazao je ranije Feni da će navedeni prijedlog ocjene sa detaljnim obrazloženjem biti dostavljen komesaru Haliloviću, ministru unutrašnjih poslova KS-a i Vladi Kantona Sarajevo.

 

(Vijesti.ba / FENA)

 

 


Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
Prikaži još