16°C
Mostar 22°C
Tuzla 19°C
Banja Luka 18°C
Bihać 17°C
Powered by Dark Sky

08.03.2019 / 20:11 Regija - Oštre poruke

Vučić: Sikter sa tim papirom, bando iz Prištine

Vučić: Sikter sa tim papirom, bando iz Prištine
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija nikada neće prihvatiti ultimatum koji je Priština postavila usvajanjem platforme.

- Moj odgovor svima njima je takav - ne znam koliko ću ostati, jer Haradinaj mi je pretio da će me srušiti s vlasti, neke naše političke protivnike lepo dočekuju u Prištini, pomažu im na različite načine, možda će da me sruši, ali ja im na takve uslove nikad pristati neću, poručio je Vučić.

- Sada sikter sa tim papirom, bando iz Prištine, gde god hoćete i vidite da li će neko to da vam ispuni, Srbija neće, osorno je poručio Vučić.

- Mislili su da će me oslabiti protestima, ali i ako uspeju, ništa strašno, biću lično zadovoljan što znam da sam želeo i nudio Albancima kompromis, i govorio da smo spremni za mir. Nisu hteli, mislili su imamo iza sebe SAD i EU. Zamislite da smo mi doneli ovakvu platformu, mene bi obesili u Briselu. Imate svoje štićenike, mi nastavljamo na evropskom putu, ali pre svega ćemo biti na srpskom putu - rekao je Vučić.

- Lagali su nas i varali, ni reč im više ne verujem, ali poslednja tri dana digli su poternice za još deset momaka sa severa, da bi nam ostali starci i nejač, da bi mogli da nam narod proteraju. Ja im kažem, nema više Oluja, a vi kada ukinete svoje platforme i takse, dobro došli na razgovore - poručio je on.

 

(Vijesti.ba / Tanjug)

Izdvajamo