Sarajevo 4 °C Subota 17.11.


09.11.2018. / 10:22h Ekonomija - Tjenđin

Turistička ponuda Banje Luke na sajmu u Kini

Turistička ponuda Banje Luke na sajmu u Kini
Predstavnici Grada Banja Luka i Turističke organizacije Banja Luka učestvuju na Međunarodnom sajmu turizma u kineskom gradu Tjenđin.

Načelnica gradskog Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Natalija Trivić kazala je da je to jedinstvena prilika da se Banja Luka pojavi na turističkoj mapi istoka, a posebno nakon što je taj grad odnedavno potpisnik memoranduma o saradnji sa kineskim gradom Tjenđin.
 
Učešće na sajmu je prilika da se Banja Luka predstavi sa turističkom ponudom adrenalina, manifestacija, te kulturno-istorijskog naslijeđa.
 
-Pozicioniranja Banje Luke i njene regije kao turističke destinacije na kineskom tržištu omogućeno je razvojem novih avio-linija sa Aerodroma Banja Luka, ali i uspostavljanjem privredne i kulturne saradnje Republike Srpske i Kine – naglasila je Trivić.
 
Program turističke ponude Banje Luke predstavljen je i zamjenici gradonačelnika Tjenđina Cao Xiao Hong, koja je svečano i otvorila sajam.
 
Predstavljanje Banje Luke na Sajmu turizma u Tjenđinu omogućeno je kroz podršku Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjoj Luci.

 

(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!