Utorak 19.02.


08.11.2018. / 17:35h BiH - Kanton Sarajevo

Realizacija projekata vodovoda i rasvjete na teritoriji Trebevića

Realizacija projekata vodovoda i rasvjete na teritoriji Trebevića
Protokol o saradnji između Kantona Sarajevo i Općine Istočni Stari Grad, na koji je Kantonalna vlada danas dala saglasnost, prvi je korak u unapređenju i promoviranju međusobne saradnje.

Primarna pažnja data je na buduće dogovore i saradnju u oblasti infrastrukturnih projekata, zajedničko postupanje u promoviranju i realizaciji projekta povezivanja te na realizaciju projekata vodovoda i rasvjete između Kantona Sarajevo i Općine Istočni Stari Grad na teritoriji Trebevića.
 
Protokol predviđa unapređenje međusobnih kontakata u oblasti kulture, sporta i turizma naročito sa aspekta zajedničke turističke ponude, saopćeno je iz Pres službe Kantona Sarajevo.
 
Sporazumne strane su se obavezale da će promovirati i unaprijediti direktne kontakte i intenzivirati odnose između administrativnih organa u svrhu bolje i brže realizacije projekata od obostranog interesa.

 

(Vijesti.ba / FENA)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!