Sarajevo 9 °C Srijeda 20.02.


08.11.2018. / 11:20h Regija - Crna Gora

Osumnjičeni da je pretukao djevojke u podgoričkom lokalu osuđivan 17 puta

Osumnjičeni da je pretukao djevojke u podgoričkom lokalu osuđivan 17 puta
Podgoričanin Miomir Radunović (59) koji je u lokalu brze hrane u Podgorici brutalno pretukao dvije sugrađanke D. R. (22) i T. P. (22), 17 puta pravosnažno je osuđivan od više sudskih istanci u Crnoj Gori i regionu, piše današnja Pobjeda.

Osuđivan je za različita krivična dela, a najbrojnija su ona za nasilje. Presude su donosili Opštinski sud Titograd, Opštinski sud Danilovgrad, Osnovni sud Podgorica, Viši sud Podgorica, Okružni sud Beograd, Opštinski sud Beograd, Opštinski sud Kruševac i Vojni sud Split.

Sedamnaest puta je osuđen na kazne zatvora u trajanju od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, sa najvećom zatvorskom kaznom od šest godina, a izricane su mu i popravno-vaspitne mjere kao maloljetniku.

Radunović je uhapšen juče, nakon četiri dana bjekstva pošto je u jednm lokalu u Podgorici u noći između petka i subote brutalno pretukao dvije 22-ogodišnje devojke. Osumnjičeni je pred tužiocem Ivanom Medojevićem priznao krivično djelo i određeno mu je zadržavanje od 72 sata.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako tuče djevojke. One su protiv njega podnijele krivičnu prijavu.


(Vijesti.ba / BETA)


Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!