18°C
Mostar 21°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 20°C
Bihać 18°C
Powered by Dark Sky

22.09.2018 / 15:08 Politika - Saopćenje SzP-a

Govedarica potpisao ugovor sa više od 90.000 građana RS

Govedarica potpisao ugovor sa više od 90.000 građana RS
Foto: Vijesti.ba
„Naša će borba biti borba poštenih protiv nepoštenih, razumnih protiv bahatih, odgovornih protiv samoživih.

Na kraju tog puta, na izborima i poslije njih – znaćemo kojih je više u Republici Srpskoj. Zaustavićemo praksu da jedna grupa partija zamijeni drugu na vlasti, da umjesto jednog dobijemo drugog vođu. Insistiraću da javnim preduzećima upravljaju najsposobniji i najstručniji, koji će morati da svake godine polože račune i ispune plan."
 
Ovo su samo neke od tačaka dokumenta pod nazivom „Ugovor sa narodom“, koji od početka predizborne kampanje građani više od 60 gradova i opština Republike Srpske potpisuju sa Vukotom Govedaricom, kandidatom Saveza za pobjedu na predstojećim Opštim izborima. 
 
U pitanju je dokument u kome su sadržane garancije i planovi budućeg predsjednika Republike Srpske, kao i obaveze koje će on preuzeti na sebe i za njihovo ispunjenje odgovarati narodu.
 
„Želio sam da građani Republike Srpske budu uvjereni u moju spremnost i odlučnost da na sve što kažem stavim svoj potpis, obraz i čast. Drago mi je da su građani to prepoznali, te da svako od ovih 90 i više hiljada ljudi u svom domu ima dokument koji će u budućnosti predstavljati dokaz da smo vratili Srpsku narodu", izjavio je Govedarica. 
 
Potpisivanje „Ugovora sa narodom“ se nastavlja širom Republike Srpske, na štandovima Srpske demokratske stranke, i odvijaće se sve do predizborne tišine.

 

(Vijesti.ba)

Komentari - Ukupno %

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!
1000 karaktera preostalo
Prikaži još

Izdvajamo