19°C
Mostar 25°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 21°C
Bihać 22°C
Powered by Dark Sky

13.09.2018 / 14:19 Događaji / Promo - Spremi se da poletiš na stazi

Pegasus franšiza slavi 35. rođendan

Tokom 35 godina postojanja Nike Air Zoom Pegasus je prošao kroz značajne promjene po pitanju tehnologije - zahvaljujući svakodnevnim i mnogobrojnim testiranjima u kojima su učestvovali najbrži dugoprugaši svijeta.

Kada je došlo vrijeme za unapređenje tehnologije i kreiranja Nike Air Zoom Pegasus 35, dizajneri su se okrenuli ka trkačima i njihovim reakcijama na ovaj model (uključujući najvećeg ljubitelja ove franšize – britanskog dugoprugaša Mo Farah).

slika-u-clanku-790x526

Bilo je odmah jasno da  se neke performanse modela ne dovode u pitanje, a da je za neke dijelove potrebno unapređenje.

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 35

NIKE TEKSTIL ZA TRČANJE


1000x1000

Inovacije u vidu mekše Cashlon pjene, Zoom jedinice duž cijelog stopala, zakošena peta, dodatna savitljivost i lakše obuvanje su ono sto trkaču omogućava bolji start i sigurniji korak na stazi. 

Savršeno konstruisan međuđon sa Zoom jedinicama i Cushlon pjenom, pri svakom koraku na stazi ti pruža dodatnu podršku, i stvara osjećaj da letiš.

Najbolju potvrdu toga su nam dali atletičari i rekreativci Bosne i Hercegovine, koji su svoju motivaciju pretočili u Nike Air Zoom Pegasus 35.

Jasmina Kavazović, Nermin Palić, Alisa Bečić, Srđan Samardžić i Osman Junuzović obaraju svoje rekorde. Njihovu priču pogledaj na instagram profilu @sportvisionbih

Nike Air Zoom Pegasus 35 za muškarce i žene potraži u odabranim Sport Vision prodavnicama ili online.

 

(Vijesti.ba)
 

 

Izdvajamo