Sarajevo 2 °C Nedjelja 17.02.


12.09.2018. / 17:18h Crna hronika - PU Grude

Mrtva beba na Kobilovači: Policija istražuje detalje

Mrtva beba na Kobilovači: Policija istražuje detalje
Uprava policije MUP-a zajedno s Tužilaštvom i u saradnji s Upravom policije MUP-a Županije zapadnohercegovačke poduzimanje mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja", stoji u priopćenju mostarske policije

"Postupajući temeljem informacije PU Grude, zaprimljene dana 12. 9. 2018. godine u 10.45 sati djelatnici nadležne PU Mostar, u saradnji s Sektorom kriminalisticke policije MUP-a HNK, na lokalitetu Kobilovača pored regionalne ceste R424 Mostar - Čitluk, pronašli su beživotno tijelo novorođenog muškog djeteta.

Na mjesta događaja izvršen je uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac. Uprava policije kantonalnog MUP-a zajedno s Tužilaštvom i u saradnji s Upravom policije MUP-a Županije zapadnohercegovačke poduzimanje mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja", stoji u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Uprave policije MUP-a HNK.

 

(Vijesti.ba)
 


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!