Sarajevo -6 °C Nedjelja 24.02.


11.09.2018. / 17:01h Regija - Beograd

Stefanović: Vukotić je protjeran u Srbiju

Stefanović: Vukotić je protjeran u Srbiju
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će se protiv Jovice Vukotića, uhapšenog u Turskoj, postupati u skladu sa odlukama tužilaštva.

On je istakao da Vukotića i u Grčkoj traže zbog sumnje da je umiješan u trgovinu 135 kilograma kokaina.
 
"Ovo je pitanje oko kojeg se policija konsultuje sa tužilaštvom i u dogovoru sa tužilaštvom ne možemo da vam kažemo previše jer je više postupaka različitih u toku", rekao je Stefanović novinarima nakon sastanka sa šefom Interpola Mengom Hongvejom.
 
Ministar je dodao da zbog osjetljivosti slučaja može samo da kaže je da je ta osoba uhapšena u Turskoj, da je protjerana u Srbiju i da je u Srbiji u toku krivični postupak protiv te osobe.
 
Vukotić je označen kao jedan od vođa "škaljarskog klana". Ta grupa poznata je po sukobu sa "kavačkim klanom". U sukobima tih klanova u Srbiji i Crnoj Gori ubijeno je više njihovih pripadnika. Sukob je počeo krajem 2014, kada je u Valensiji nestalo 300 kilograma kokaina.

 

(Vijesti.ba / Tanjug)


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Vijesti.ba!